Despre noi

                        

   

Riscos Activ este o companie infiintata in anul 2011, care are ca obiect de activitate furnizarea  de servicii coffee service, vending, horeca, precum si  importul si distributia de cafea si produse destinate nevoii  clientului .  

              

Distribuirea si serviciile prezentate sunt realizate in sistem flexibil, Riscos Activ reusind ca prin oferta sa sa acopere toate cerintele consumatorului de cafea.


In magazinul nostru online, puteti gasi cafea boabe, macinata si monodoze de inalta calitate in pachete convenabile pentru birou si acasa.


Noi oferim diverse boabe de cafea cu aroma excelenta si aroma intensa .Testeaza produsele noastre si alege, personalizeza combinatia care ti se potriveste cel mai bine.


Ofertele  companiei noastre se adreseaza tuturor consumatorilor de cafea. Astfel, in functie de necesitatile clientului, putem crea un plan complex de realizare a serviciilor.


Putem pune la dispozitie mai multe  tipuri de aparate, putem livra cafeaua, ceaiul si celelalte produse complementare, toate aceste servicii putand fi efectuate simultan.


In magazin veti gasi masini de cafea profesionale, care sunt potrivite pentru a fi utilizate in fiecare cafenea, bar, restaurant, hotel, acasa  sau la birou. Aceste masini pot produce o cafea ideala in fiecare zi.