Politica de retur

Returnezi simplu si fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ai intrat in posesia lui conform OUG 34/2014. Produsele pot fi returnate doar in aceleasi conditii in care au fost livrate. Produsele uzate/utilizate NU se pot returna!

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. 

Conform OUG 34/2014 renuntarea la comandata se face EXCLUSIV IN SCRIS.

Puteti returna un produs sau o comanda completand formularul de retur si trimitand-ul prin email la adresa contact@coffeecollection.ro.

Contravaloarea comenzii va fi restituita in termen de 14 zile lucratoare de la data in care coletul intra in posesia noastra.

Coffeecollection nu isi asuma nicio responsabilitate pentru coletele care trebuiau sa ajunga, dar din anumite motive nu au ajuns la sediul nostru. Returnarea produselor este in totalitate responsabilitatea consumatorului.